Skip to main content

Jezelf persoonlijk ontwikkelen met NLP

Met NLP leer je slimme technieken en krijg je inzichten waarom je doet wat je doet en of ze jou wel of geen profijt opleveren.

Lekker in je vel kan je leren

Meestal zit je lekker in je vel wanneer alles goed gaat in je leven. Maar helaas gaat in het leven niet altijd alles goed. Ons goed vallen kent dus voorwaarden. Wanneer alles goed gaat, zit je lekker in je vel. Dus wanneer het leven niet gaat zoals wij het voor ogen hebben, voldoen we niet aan de voorwaarde en dus zitten we niet meer lekker in ons vel. Dit heeft een oorzaak. Vanaf onze kindertijd hebben we onszelf aangeleerd, dat we eerst aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen om ons waardevol en gelukkig te mogen voelen. Hoe gaaf zou het zijn dat je lekker in je vel kan zitten zonder reden?! Dat je jezelf aanleert om te gaan met tegenslagen en je kan kiezen wat te doen.

Lekker in je vel met NLP, yoga, wandelen, sporten, gezonde voeding en (leren) ontspannen

De NLPweek leert je met NLP technieken, meditatie en bewustwording om verantwoordelijkheid te nemen voor hoe je je voelt en hoe gelukkig je in een bepaalde situatie bent. Aan de hand van eenvoudig toepasbare technieken leer je stap voor stap hoe je eventueel verandering kunt brengen in de manier waarop je omgaat met specifieke situaties. Vaak zijn het situaties waar je niks aan kunt veranderen of waar je controle op hebt. Waar je wél controle over hebt is hoe je er mee omgaat!

ZEVEN DAGEN aaneengesloten werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling

  • In de NLP Practitioner opleiding leer je op een realistische en effectieve manier op jezelf te reflecteren en beter met jezelf en anderen te communiceren.

  • Je leert wat je waarden en overtuigingen zijn en hoe je succesvol je doelen bereikt.

  • Je krijg inzicht in jezelf, je leert je gedachten en emoties onder controle te krijgen en je doorbreekt belemmerende overtuigingen.

  • Je leert echte verbinding te maken met de mensen om je heen, lichaamstaal te lezen en deze positief te beïnvloeden.

 

Doorbreek negatieve patronen en kies er voor om lekker in je vel te zitten!

Klik HIER om je in te schrijven voor informatie