Skip to main content

Volg je hart en alles komt goed

Herken je de uitspraak hierboven? Soms sta je voor een moeilijke keuze en vaak zeggen mensen dan dat je je hart moet volgen. En hoe vind je deze: Volg je hart, het klopt altijd!

Natuurlijk weet ik dat je hart volgen een uitdrukking is en dat je mag vertrouwen op wat je gevoel je aangeeft. Maar waar komt dit gevoel vandaan? Is dit gevoel niet gevormd door wat ik meegemaakt heb? Het antwoord is JA.

NLP helpt om gevoelens en gedachten op één lijn te brengen

 

Met NLP ga je jouw onbewuste beter leren kennen. Door inzicht te krijgen over jouw waarden, overtuigingen en ervaringen, leer je hoe het werkt dat je hierdoor bepaald gedrag motiveert en andere juist het tegenovergestelde. Anders gezegd is jouw gedrag dus eigenlijk een optelsom van waarden, overtuigingen en herinneringen. Deze zorgen voor gedachten en gevoelens die ons gedrag beïnvloeden met gevolgen.

 

Gevoelens, gedachtes op één lijn met yoga, wandelen, sporten, gezonde voeding en 

(leren) ontspannen

 

Inmiddels weet iedereen wel dat lichaam en geest gekoppeld zijn en elkaar beïnvloeden. Iedereen weet inmiddels ook wel dat wanneer je negatieve gedachten hebt over jezelf dat je humeur maar ook de gezondheid er onder te lijden heeft.

Wat veel minder mensen weten is dat het andersom ook zo werkt. Niet goed voor je lichaam zorgen, heeft ook een negatief effect op onze geest. Neurotransmitters zijn chemische stofjes die impulsen sturen via onze zenuwbanen naar onze hersenen.

Niet voor niets besteedt de NLPweek veel aandacht aan ons lichaam en gezonde voeding wat dé brandstof is voor ons lichaam en hersenen.

 

ZEVEN DAGEN aaneengesloten werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling

 

  • NLP opleiding

  • Yoga, wandelen, sporten, muziek maken en luisteren, (mee)zingen

  • Meditatie, (leren) ontspannen en reflectie

  • Gezonde voeding

  • Aandacht voor jou door maximale groepsgrootte

  • Unieke beleving