Skip to main content

Blog/Vlog

NLP Week In Het Nieuws!

Ik ben megatrots dat de NLPweek langzamerhand erkenning krijgt voor haar ‘unieke beleving’! Inmiddels zijn we een erkend leerbedrijf en weet de media ons ook te vinden.

“Wat is dan die ‘unieke beleving’ denk je wellicht?”

De NLPweek heeft de wetenschap dat lichaam en geest één zijn, gebruikt in de gevarieerde dagindeling van onze opleidingen. Om te beginnen werk je bij de NLPweek zeven dagen aaneengesloten aan jouw persoonlijke ontwikkeling, op een locatie midden in de natuur, zonder externe prikkels.

Volg je hart en alles komt goed

Herken je de uitspraak hierboven? Soms sta je voor een moeilijke keuze en vaak zeggen mensen dan dat je je hart moet volgen. En hoe vind je deze: Volg je hart, het klopt altijd!

Natuurlijk weet ik dat je hart volgen een uitdrukking is en dat je mag vertrouwen op wat je gevoel je aangeeft. Maar waar komt dit gevoel vandaan? Is dit gevoel niet gevormd door wat ik meegemaakt heb? Het antwoord is JA.

Jezelf persoonlijk ontwikkelen met NLP

Met NLP leer je slimme technieken en krijg je inzichten waarom je doet wat je doet en of ze jou wel of geen profijt opleveren.

Succesvolle NLP technieken

NLP is één van de meest toegepaste communicatiesystemen in onder andere het onderwijs, de zorg, het bedrijfsleven maar NLP is voor iedereen die wil leren beter met zichzelf en anderen om te gaan. NLP leert je beter te communiceren met jezelf en anderen. NLP leert je welke gedachtepatronen, emoties en gedragingen leiden naar succes en welke niet.

Waarom NLP leren?

Regelmatig krijgen wij de vraag waarom je nou NLP zou moeten gaan leren, wat het mogelijk zou kunnen brengen voor degene die de vraag stelt op dat moment.

Meestal geven we dan een algemeen antwoord omdat de motivatie om jezelf te willen ontwikkelen bij iedereen een andere grondslag heeft. De één wil zichzelf ontwikkelen omdat hij/zij tegen bepaalde gewoontes aanloopt, die tegenwerken. De andere zegt meer succesvol te worden in de communicatie. De volgende wil zijn partner beter leren begrijpen… Kortom, iedereen heeft zijn of haar eigen motivatie om NLP te willen leren.

Nancy van der Zeijden NLP Trainer

Nancy van der Zeijden NLP Trainer

Yoga in de NLPweek

Manon van Lis NLP Trainer NLPweek

NLPweek ook voor jeugd!

NLP in 1 week

Door optimale samenwerking van lichaam en brein is cognitief veel meer mogelijk! Haal jouw NLP Practitioner of NLP Master diploma bij de NLPweek. Alles inclusief: Yoga, bewegen, gezonde voeding, ontspannen, locatie en overnachting voor één prijs, één investering.

NLPWEEK, Een UNIEKE beleving

Bij de NLPWEEK behaal jij jouw NLP Practitioner of NLP Master diploma in één week door het unieke gevarieerde programma! In deze video legt Pleun Snel, de initiator van de NLPWEEK, uit wat de unieke beleving inhoudt.

Het NLPweek-Team stelt zich aan je voor

Valentijnsdag

Valentijnsdag is een dag dat je jouw geliefde laat weten dat je erg veel van hem of haar houdt. Voor velen een leuke memorabele dag waar de liefde hoogtij viert. Rode rozen, kaarsen, een romantisch gedekte tafel, rozenblaadjes in het bad en romantische muziek op de achtergrond…

Patronen

Heel kort uitgelegd zijn patronen herhalingen. Herhalingen die we gewend zijn te doen en die meestal ook goed gaan. Maar soms herhalen we dingen die niet zo goed gaan, zoals bijvoorbeeld onze gedachten en ons gedrag. Of beter gezegd: we zijn het zo gewend zo te denken of te gedragen dat we ons niet eens bewust zijn van een destructieve patroon.

Meer nieuws? Klik HIER