Anders kijken naar eten

Naast de effecten op jouw lijf en brein, laten we je ook ervaren hoe gezonde voeding smaakt…

Is gezonde voeding tijdens de NLPweek nu zo belangrijk?

Wanneer ik aan iemand vraag welke brandstof er in zijn of haar auto gaat, is het antwoord meestal benzine, diesel, gas en tegenwoordig ook elektra. Als ik dan vraag of er in een benzine auto ook diesel gaat, schieten de meeste mensen in de lach en krijg ik een blik met “ben jij wel helemaal tof”? J

 

Voor jouw lijf en brein is het niet anders! Ons lijf heeft de juiste, gezonde voeding nodig om te kunnen functioneren, om alles te doen wat jij van je lijf vraagt. Gezonde voeding is ontzettend belangrijk; je lichaam haalt hier zijn bouwstoffen uit die belangrijk voor je lichaam zijn. Deze voedingsstoffen gebruikt je lichaam om te groeien, zich te beschermen tegen bepaalde ziektes en om op een gezond gewicht te blijven.

Ik krijg toch wel een stukje vlees, of gaan we alleen groenvoer eten?

We zijn tegenwoordig zo gewend aan onvolwaardige voeding waardoor ze niet zo goed vullen. Je moet er meer van eten én je hebt sneller weer honger, waardoor je weer gaat eten. Zo krijg je ongemerkt meer calorieën binnen dan je nodig hebt, waardoor je waarschijnlijk aankomt.

Het deskundige team van de NLPweek serveert volwaardige voeding. Voeding die energie geeft; voeding goed voor jouw lijf en brein; voeding welke je wellicht nog nooit gegeten hebt.

Anders kijken naar eten.

Ons doel is om jou anders te laten kijken naar eten. Naast de effecten op jouw lijf en brein, laten we je ook ervaren hoe gezonde voeding smaakt maar ook hoe eenvoudig het vaak is om te bereiden. Als blijvend aandenken ontvang je DIY-recepten, waardoor je thuis jouw gezonde levensstijl kan voortzetten en na kan genieten van al het lekkers wat tijdens de NLPweek geserveerd is.

De toekomst hangt af van wat je vandaag doet!