Skip to main content

Manon van Lis

Door mijn levenservaring en kennis ben ik ervan overtuigd dat ik jou kan helpen om in jouw eigen kracht te gaan staan

Manon van Lis

Mijn naam is Manon van Lis. Ik ben al 26 jaar haarstylist en inmiddels vijf jaar een eigen salon. Samen met mijn partner Don hebben we vijf kinderen. Een samengesteld gezin met een scheiding en overleden partner. Ik kan je vertellen; dit is een uitdaging met ieder zijn eigen waarden en normen. Respect naar ieders plek in het gezin, om zo samen een huishouden te maken is soms hard werken. Met wie heb je de grootste binding en met wie ben jij op dit moment in verbinding?

Vijf jaar geleden ben ik de NLP opleiding gaan doen. Ik geloof in mooi van binnen en van buiten en wilde mezelf ontwikkelen.

Na het behalen van mijn Practitioner- en Masterdiploma was ik nog niet klaar…. Ik ben toen doorgegaan om ook NLP-trainer te worden. Daarnaast heb ik Oplossingsgericht werken en Systeemwerken gevolgd.

Door mijn levenservaring en kennis ben ik ervan overtuigd dat ik jou kan helpen om in jouw eigen kracht te gaan staan. Jou handvatten te geven om keuzes te maken die waardevol zijn voor jou.

Uitreiken naar wat voor je ligt wordt makkelijker als je loslaat wat achter je ligt….

Ik ben erg benieuwd naar wat jou drijft. Doe jij hetgeen in jouw leven waar je energie van krijgt? Hoe maak jij keuzes en waarmee? En hoe ga jij om met leermomenten?

Ik zie uit naar je komst!

De toekomst hangt af van wat je vandaag doet!