Skip to main content

NLP Practitioner of Master diploma in 1 week…
Hoe dan?

Neuro Linguistic Programming is eigenlijk het beste antwoord op deze vraag. Door Neuro Linguistic Programming leer je negatieve overtuigingen te doorbreken. Met NLP leer je doelen te stellen die je daadwerkelijk behaalt. Met NLP therapy, zoals deze opleiding ook wel genoemd wordt, leer je door scherpere focus betere prioriteiten te stellen en jouw sterke eigenschappen nog sterker te maken.

 

Maar is 1 week wel reëel, terwijl de meeste opleiders de NLP Practitioner en NLP Master in 6 maanden, of 24 zaterdagen aanbieden?

 

Jazeker! Door het unieke programma van de NLPweek© in groepsverband, 7 dagen intern op een unieke locatie in de natuur en het samenwerken van lichaam en geest is dit absoluut mogelijk.

En wat is er zo uniek aan de NLPweek?

In slechts 7 dagen haal je in groepsverband jouw NLP Practitioner of NLP Master diploma. Maar de NLPweek biedt nog veel meer, waardoor het juist haalbaar is om jouw diploma in 1 week te halen! Zo laten we je ervaren wat bewegen en gezonde voeding doet voor jouw lijf en brein. En wat minstens zo belangrijk is: je krijgt handvatten hoe je kunt ontspannen in een tijd van prikkels, onzekerheden en verleidingen.

We doen dit op een luxe locatie met hotelfaciliteiten door middel van Entertrainers, beweging, muziek, gezonde voeding en ontspanning.

 

Zoals Loesje het heel sprekend zegt: “Als leren leuk is, gaat leren vanzelf”

De toekomst hangt af van wat je vandaag doet!

Alle kennis en ervaring …
… gebundeld in 1 week