Skip to main content

NLP Trainer

NLP Trainers bij de NLPweek

Het team van de NLPweek is samengesteld uit ervaren, deskundige, professionele trainers met jarenlange ervaring! Elk lid van het NLPweek-Team heeft zijn of haar expertise.

De NLP opleiding wordt gegeven door een deskundige, ervaren NLP Trainer. De Yoga- en sportactiviteiten worden gegeven door een deskundige, ervaren Trainer.

De gezonde voeding wordt bereidt door een deskundige, zeer ervaren Kok, die al jaren werkzaam is in de Horeca.

Ik heb mijn NLP Practitioner en wil NLP toe gaan passen in trainingen.

Je bent al in het bezit van jouw NLP Practitioner diploma, maar je mist nog vaardigheden om de kennis over te brengen op anderen? NLP Trainer wordt je niet zomaar. Om NLP Trainer te worden dien je een afgeronde NLP Practitioner en NLP Master diploma te hebben. Na de Master kun je jezelf kwalificeren als NLP Trainer door hier een opleiding in te volgen.

NLPweek biedt een stageweek aan om mee te draaien met het deskundige NLPweek-Team.

Stage lopen bij de NLPweek, een unieke beleving!

Je wordt tijdens de NLPweek vakkundig begeleidt en je krijgt meerdere opdrachten om uit te voeren. Je ontvangt gedegen feedback van professionals met jarenlange ervaring. Na afloop volgt er een evaluatie met het Team en bij een goede prestatie ontvang je een getuigschrift waar je mee verder kunt als opstap voor jouw NLP Trainer opleiding.

Meer informatie of vrijblijvend een afspraak maken?

Klik hier