Skip to main content

NLP Week is in het nieuws!

Ik ben megatrots dat de NLPweek langzamerhand erkenning krijgt voor haar ‘unieke beleving’! Inmiddels zijn we een erkend leerbedrijf en weet de media ons ook te vinden.

“Wat is dan die ‘unieke beleving’ denk je wellicht?”

De NLPweek heeft de wetenschap dat lichaam en geest één zijn, gebruikt in de gevarieerde dagindeling van onze opleidingen. Om te beginnen werk je bij de NLPweek zeven dagen aaneengesloten aan jouw persoonlijke ontwikkeling, op een locatie midden in de natuur, zonder externe prikkels.

Onze studiedagen beginnen met yoga en gedurende de dag bewegen we veel. Zo gaan we sporten met als doel onze hartslag flink omhoog te krijgen. Na de lunch gaan we wandelen om onze spijsvertering te ondersteunen en de zogenaamde lunchdip te voorkomen. Muziek speelt ook een rol. Muziek, zingen en dansen is namelijk goed en helend voor ons brein. Aan het eind van de dag leren we je hoe je geheel ontspannen de dag af kunt sluiten. Door bijvoorbeeld te mediteren.

Meer weten over de unieke beleving? Bekijk onze site of mail ons: info@nlpweek.nl. Bellen mag natuurlijk ook! 010-32 20 700